Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

Kladionica bet365.com

Bet365.com je etablirana britanska kladionica, koja ima više od 2 milijuna klijenata i djeluje u 140 zemalja. To je jamstvo pouzdanosti. Svoj račun možete otvoriti u nekoj od brojnih valuta. Najmanji ulog iznosi samo 2 kune!

Ponuda događaja u ovoj kladionici je doista široka. Uz uobičajene sportove kao što su nogomet, košarka, hokej i tenis, možete se kladiti na vaterpolo, konjske utrke, rukomet i niz drugih sportova. Nedostatak je što web stranice nisu na hrvatskom jeziku, kao niti podrška za korisnike. Dakle, morate odabrati njemački, engleski, poljski ili neki drugi jezik.

Na svoj korisnički račun možete uplatiti sredstva putem bankovnog transfera, karticama ili s nekoliko vrsta elektronskih lisnica. Depoziti su besplatni (plaćate samo naknade za bankovni transfer). Imate li Visa ili MasterCard karticu minimalni depozit je 100 kuna. Ako koristite Maestro ili Visa Electron minimum je također 100 kuna. Za bankovni transfer postavljen je minimalni ulog od 1100 kuna, dok s Moneybookers iznosi 15 kuna. Novac možete podići na isti način na koji ste ga i uplatili. Kod isplate bankovnim transferom jednu isplatu mjesečno imate besplatno, koristite li karticu ili elektronsku lisnicu kladionica vam ne naplaćuje nikakve dodatne pristrojbe. Ako podižete novac karticom minimalna svota iznosi 50 kuna. Bankovni transfer podrazumijeva minimalnu isplatu od 900 kuna.

Prednosti internet kladionice bet365.com

  • Ponuda bonusa
  • Uplate bankovnim transferom, elektronskom lisnicom ili karticom
  • Široka ponuda oklada
  • Niski limiti pri uplatama putem kartice ili elektronskih lisnica

Nedostaci kladionice bet365.com

  • Nedostaje podrška za korisnike na hrvatskom jeziku
  • Samo jedna isplata mjesečno besplatno
  • Visoki limit za uplatu bankovnim transferom

Bonusi u kladionici bet365.com

Kladionica će vam dodijeliti bonus od 100% na vašu prvu uplatu i to u visini do 800 kuna. Bonus i uplata moraju proći kroz klađenje s minimalnim koeficijentom od 1.5.

Kako se registrirati i steći bonus?

Kliknite na link Želim se kladiti na bet365.com, registrirajte se, odaberite način plaćanja, a potom i uložite novac na vaš korisnički račun. Prilikom prve uplate dobit ćete bonus od 100% u iznosu do 800 kuna!

Želim se kladiti na bet365.com i dobiti bonus!


Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!