Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

1. Registrirajte se
2. Uplatite novac
3. Kladite se da biste osvojili

Kako se uplaćuje novac?

Načina uplate novca na vaš korisnički račun je zaista puno. Oko toga se ne morate brinuti. Najčešće se koristi klasični bankovni transfer. Nakon registracije, u odjeljku vašeg korisničkog računa pogledajte odjeljak "polog" gdje će biti naveden broj računa u banci na koji trebate poslati novac, kao i varijabilni ili specifični simbol pod kojima će se transfer obaviti.

Druga mogućnost je da se novac na bankovni račun položi putem elektronskih bankovnih kartica. Provjerite kod svoje banke imate li ovu mogućnost. Ne omogućuju je sve kartice, ali s Visa i Mastercard Standard ne bi trebali imati problema. Neke kladionice za ovakav prijenos karticom naplaćuju malu naknadu.

Još jedan način je uplata novca putem takozvane elektronske lisnice. Preporučujemo vam Moneybookers.com. Na ovoj se adresi morate registrirati, napraviti račun i na njega izvršiti prijenos novca bankovnim transferom. Važno je da tijekom registracije na Moneybookers.com unesete istu email adresu kao i prilikom registracije na internet kladionici. Na taj način izbjeći ćete komplikacije. U slučaju da ste unijeli drugu email adresu, morat ćete putem emaila zatražiti od hrvatskog zastupnika tvrtke prijenos novca. Novac s Moneybookers.com osim u svrhu klađenja možete koristiti i za druge vidove internetske kupovine.

1. Registrirajte se | 2. Uplatite novac | 3. Kladite se da biste osvojili

Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!