Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

Aktualni bonusi online kladionica

Bonus Betway.com

Uložite sumu ne veću od 150 kuna, a Betway.com će na vaš račun dodati još toliko. Njihova web stranica također nije na hrvatskom jeziku. Želim ovaj bonus!

Bonus Expekt.com

Novi korisnici Expekt.com dobit će bonus na uplaćeni novac do 400 kuna! Trenutno najbolji bonus na tržištu. Web stranica je dostupna na engleskom jeziku. Želim ovaj bonus!

Bonus Betfair.com

Kreirajte svoj korisnički račun na Betfair, uplatite najmanje 160 kuna, kladite se barem jednom i neovisno o tome jeste li pobijedili ili izgubili, kladionica će vam u roku od 48 sati pripisati dodatnih 160 kuna. Web stranica je dostupna na engleskom jeziku.

Želim ovaj bonus!!

Bonus Bwin.com

Uložite li 30 EUR ili više dobit ćete od Bwina bonus od 30 EUR. Ako uložite manje od 300 kuna, dobit ćete bonus u visini vašeg uloga. Web stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus bet365.com

Otvorite si račun u kladionici bet365.com, a ako suma vašeg prvog uloga premaši 80 kuna, dobit ćete 100 % uloženog novca kao bonus. Maksimalno možete dobiti 800 kuna. Web stranica je na engleskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus Bet-at-home.com

Trenutno ova kladionica nudi bonus od 50 % na vaš prvi ulog - u visini iznosa do 150 kuna. Uložite li 300 kuna dobit ćete bonus od 150 kuna besplatno. Web stranica je i na hrvatskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus Unibet.com

Kao početni ulog uplatite najmanje 100 kuna i dobit ćete 50 % od uloženog besplatno. Na ovaj način možete dobiti maksimalno 300 kuna! Da biste dobili ovaj bonus morate se registrirati preko ove stranice i označiti polje na kome je naveden bonus. Web stranica je i na hrvatskom jeziku.

Bonus Intertops.com

Kladionica Intertops.com nudi bonus do 500 kuna. Uplatite svoj prvi ulog, pošaljite email na bet@intertops.com (Predmet emaila: 25% Sportsbook Sign-up Bonus), u njemu navedite vaše korisničko ime i kladionica će na vaš račun dodati 25 % bonusa od uložene sume u visini do 500 kuna. Kako biste dobili svih 500 kuna, morate na svoj račun uplatiti 2000 kuna. Ovaj bonus možete zatražiti tijekom 48 sati od registracije na Intertops.com. Bonus možete podići kada bonus i uloženi novac prođu kroz klađenje osam puta. Web stranica je na engleskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus DOXXbet.com

Prvi ulog na račun kladionice DOXXbet.sk u visini od 80 - 250 kuna dobiva bonus jednak uloženoj sumi. Ova kladionica je dostupna na srpskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus 10bet.com

Nove registrirane korisnike na 10bet.com čeka bonus od 30 % od njhovog prvog uloga i to u visini iznosa do 800 kuna. Web stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku. Želim ovaj bonus!!

Bonus Ladbrokes.com

Uplatite 80 kuna na račun u kladionici Ladbrokes.com i dobit ćete bonus od 80 kuna. Web stranica ove kladionice od sada je dostupna i na hrvatskom jeziku Želim ovaj bonus!!

Bonus Sportingbet.com

Na internet kladionici Sportingbet.com možete osvojiti bonus u visini i do 800 kuna! Uplatite svoj prvi ulog i dobit ćete iznos za klađenje od 200 kuna besplatno! Kladite se i dobit ćete novi bonus u visini do 200 kuna besplatno. Kladite se dalje i dobit ćete bonus od 400 kuna. Web stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku. Želim ovaj bonus!


Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!