Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

Kladionica Intertops.com

$20 free bet at Intertops.com

Intertops.com kladionica je jedna od najvećih kladioničarskih tvrtki u svijetu. Prva koja je lansirala internet kladionicu. To se dogodilo 1996. Na web stranici Intertops.com ćete pronaći najnovije i najaktualnije informacije iz svijeta sporta. Budete li se kladili na Intertops.com imat ćete uvid u sve što se događa na sportskim terenima, što će vam značajno olakšati klađenje. Uživajte u svim pogodnostima kladionice Intertops.com!

Na kladionici Intertops.com dnevno ćete pronaći više od 4000 mogućnosti klađenja. Intertops.com vam nudi jednu od najnižih minimalnih oklada na internetu uopće. Dakle, ako ste se kladili samo iz radoznalosti ili niste iskusan igrač, Intertops.com je najbolji izbor za vas. Sjedište kladionice je otočna država u Srednjoj Americi - Antigva i Barbuda, točnije njezin glavni grad Saint John's.

Web stranice su dostupne samo na engleskom i njemačkom jeziku. Zato vam preporučujemo da znate osnove barem jednog od tih jezika. Registracija nije komplicirana. Dovoljno je da na lijevoj strani kliknete na "Sign up" i popunite osnovne podatke. Kao valutu možete odabrati euro, američki ili kanadski dolar, britansku funtu i ostale manje korištene valute. Preporučujemo euro ili američki dolar.

Odmah nakon toga od vas će se tražiti da uplatite novac na svoj korisnički račun. Postoji nekoliko mogućnosti. Osnovni je uplata putem kreditne kartice. Kod ove opcije ne plaćate nikakve pristrojbe, minimalni depozit je 120 kuna, najviše oko 2000 kuna po danu. Druga opcija koju vam preporučujemo je depozit putem Moneybookersa. I ovom prilkom bez provizije, međutim minimalni ulog u ovom slučaju je 160 kuna. Novac možete uložiti i posredstvom Neteller - minimalni ulog u ovom slučaju je samo oko 50 kuna, maksimalno i do 150.000 kuna. Posljednja mogućnost za Europljane je uplata putem bankovnog transfera. Ovo je najlošiiji izbor. Minimalni ulog u ovom slučaju je 1000 kuna, uz to ćete vašoj banci platiti visoke naknade za međunarodni transfer.

Nešto lošija situacija je kod isplate dobitaka. Nije moguća isplata na karticu. Stoga preporučujemo da odaberete Moneybookers ili Neteller, elektronske lisnice koje nisu ograničene limitima. Međutim, da biste podigli novac na ovaj način, trebate ga na isti način i uplatiti. Druga mogućnost je bankovni transfer – ovdje opet računajte na visoke pristojbe. Novac možete podići i bankovnim čekom. I ovaj put ćete plaćati visoke provizije. U ponudi Intertops.com pronaći ćete najvažnija američka natjecanja i lige. Na ovoj kladionici se možete kladiti i na hrvatske lige. Možete se kladiti na nogomet, hokej, košarku, tenis, odbojku, bejzbol, boks, rukomet, moto-sport, ragbi, itd. Možete svoju sreću okušati i u društvenim okladama. Intertops.com vam također nudi i live klađenje.

Prednosti internet kladionice Intertops.com

  • ne plaćate nikakve provizije za uplate putem kartice ili elektronske lisnice
  • pregledna web stranica
  • brza i jednostavna navigacija
  • ponuda visokih bonusa
  • široka ponuda klađenja

Nedostaci kladionice Intertops.com

  • podrška za korisnike nije na hrvatskom jeziku
  • web stranica nije prevedena na hrvatski jezik
  • nije moguća isplata na kreditnu karticu

Bonusi u kladionici Intertops.com

Kladionica Intertops.com vam nudi bonus 500 kuna. Izvršite prvu uplatu, pošaljite email na bet@intertops.com (Predmet emaila: 25% Sportsbook Sign-up Bonus), navedite u njemu svoje korisničko ime i kladionica će vam na račun dodati 25 % od ukupnog uplaćenog iznosa, ali u visini do 500 kuna. Ako želite svih 500 kuna, na račun morate uložiti 2000 kuna. Zahtjev za dodjelu bonusa morate poslati u roku od 48 sati, a bonus i uplatu možete podići tek nakon što su kroz klađenje prošli osam puta.

Kako se registrirati i dobiti bonus?

Kliknite na link Želim se kladiti na Intertops.com, registrirajte se, odaberite način plaćanja a potom i uložite novac na vaš korisnički račun. Pošaljite email na adresu bet@intertops.com i obavijestite kladionicu o uplati te zatražite zasluženi bonus.

želim se kladiti na Intertops.com i osvojiti bonus!


Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!

Intertops Casino