Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

Kako odabrati internet kladionicu za sebe?

Kako izabrati kladionicu?

Pitanje je teško. Ovisi prvenstveno o vama i onome što želite kao krajnji korisnik. Ako niste previše iskusni, preporučujemo vam da odaberete kladionicu koja svoju web stranicu ima u potpunosti na hrvatskom jeziku i na kojoj se može kladiti u hrvatskim kunama. Takve su na primjer bwin.com, Sportingbet, Bet-at-home.com ili Interwetten.

Ako su live oklade glavni razlog zašto se kladite na internetu, preporučujemo vam bwin.com koja na ovom polju nema konkurenciju. Ako ste iskusni korisnici ne trebate se bojati ni kladionica na stranim jezicima.

Bet-at-home.com je poznat po tome što nudi široku ponudu challengera i bolje koeficijente. Visoke koeficijente nude burze koeficijenata, gdje koeficijente uzajamno ispisuju sami igrači. Za Hrvate su burze još uvijek nepoznanica, ali postupno ovakva vrsta klađenja postaje daleko najpopularnija, zato što nudi daleko najviše koeficijente. Najpoznatija burza je Betfair.com.

Burze obično služe za pojedinačna solo-klađenja, dok akumulirane ili tzv. AKO oklade uglavnom nude klasične kladionice. Betfair.com još uvijek ne postoji na hrvatskom jeziku, ali oni koji vladaju makar osnovama engleskog ili ruskog jezika neće imati problema s orijentiranjem na njihovim web stranicama. Kladionice možete izabrati i prema bonusima, koje ćete dobiti nakon obavljene registracije. Pregledajte popis pojedinačnih kladionica i pronađite onu najbolju za vas!


Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!